Perfect

Driftbuien. Gebroken nachten. Een lege accu van de auto. En regen als je nét zonder jas op de fiets bent gestapt. Het zijn stuk voor stuk dingen die in de vakantie gewoon doorgaan. Maar vandaag niet. Vandaag is perfect! Vandaag is vakantie en vandaag is perfect!

We hebben een plan dat er niet om liegt. Met de bus naar Zandvoort. Zandsculpturen bekijken. Door naar het strand om te zwemmen. Wandelen naar Bloemendaal. Uit eten. En met de bus weer terug naar ons vakantiehuis. Een groot en gewaagd plan. Een plan dat op een heleboel fronten kan mislukken. Maar vandaag is perfect.

Terwijl we op de bus wachten, spelen we Annamaria Koekoek. Met z’n allen. Alsof we elke dag zo gelukkig zijn. Vanuit de bus zien we een ambulance. En een brandweer. En het circuit van Zandvoort. Kan het nog beter?

Eenmaal in Zandvoort vinden we zonder problemen alle zandsculpturen. En we vinden ze mooi! Als we op het strand aankomen, breekt precies op het moment dat wij willen zwemmen, de zon door. Om tijdens het afdrogen weer achter de wolken te verdwijnen.

De wandeling naar Bloemendaal is ver. Ik sjouw een slapende Abel in de draagzak. Timon ploegt de wandelwagen door het zand. Soms mét en soms zonder Juda er in. Oh ja, ouderschap is hard werken. Maar als onze kinderen niet klagen, doen wij dat zéker niet! We genieten met volle teugen. Prachtig op tijd arriveren we bij het restaurant.

Als we de menukaart krijgen, ziet iedereen iets staan dat hem of haar écht héél lekker lijkt. En als het eten arriveert, is het nog écht héél lekker ook! Net voordat we vertrekken, loopt er een ouder echtpaar langs onze tafel. “We hebben respect hoe jullie dat zo doen, met 4 kinderen!” Ik grap nog even dat we dit niet elke dag zo doen. Maar als ze weglopen, kijken Timon en ik elkaar trots aan.

Vandaag is perfect! Vandaag is vakantie en vandaag is perfect!

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Nannepan schreef:

    Heerlijk zo’n dag!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s